ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

بلاک چین در پیچ وخم قانون‌گذاری

  • کد خبر: ۵۴۱۵۴
  • ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
بلاک چین در پیچ وخم قانون‌گذاری
سپهر محمدی - عضو هیئت‌مدیره انجمن بلاک چین ایران
فناوری بلاک چین به طور کلی در حوزه قانون گذاری به ۳ بخش استخراج رمزارز، تبادل آن و دیگر کاربرد‌های فناوری بلاک چین تقسیم می‌شود. در بحث استخراج و تبادل ارز‌های دیجیتال، در مرداد ۹۸ هیئت دولت در مصوبه ای، استخراج رمزارز را به عنوان یک صنعت شناخت. با وجود اینکه کلیت قانونمندشدن این بخش مثبت بود، بعضی موارد موجود در این مصوبه مثل تعرفه برق تعیین شده ضعف داشت.
 
علاوه بر این، در مصوبه دولت، اصل استخراج رمزارز به عنوان صنعت پذیرفته شده بود، اما خریدوفروش ارز‌های دیجیتالی استخراج شده در کشور با ممنوعیت همراه شده بود. در انجمن بلاک چین ایران پیگیری‌های برای رفع این نواقص داشتیم و درنهایت مرداد امسال هیئت دولت مصوبه دیگری در این زمینه داشت که بر اساس آن، ممنوعیت مبادلات رمزارز‌ها تا حدودی اصلاح شد. در مصوبه جدید به بانک مرکزی این اختیار داده شد که اجازه خریدوفروش ارز‌های دیجیتالی استخراج شده را به ماینر‌ها بدهد.
 
البته هنوز قوانین در این زمینه کامل نیست و در حال مذاکره با کمیسیون‌های اقتصادی دولت و مجلس هستیم تا چارچوب‌های کامل تری برای آن تدوین شود.
البته جدای از بحث رمزارزها، فناوری بلاک چین کاربرد‌های مختلف دیگری مثل تأمین مالی جمعی، قرارداد‌های هوشمند و... را هم دارد که هنوز چارچوب مشخص قانونی برای آن‌ها تدوین نشده است. به نظر می‌رسد که قانون گذار همه کاربرد‌های بلاک چین را در زمینه رمزارز‌ها خلاصه کرده است و هنوز نگاه جامعی به دیگر حوزه‌ها ندارد.
به طور کل، نگاه قانون گذار به حوزه بلاک چین مثبت‌تر از گذشته شده است و در حال پذیرفتن کاربرد‌های مختلف آن است. البته هنوز در این زمینه خلأ‌های قانونی وجود دارد که در حال مذاکره برای رفع آن‌ها هستیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->